Share on Facebook5Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterPrint this page

De ce FastGym?

Metoda electrostimularii musculare este rezultatul indelungilor cercetari ale savantilor si specialistilor rusi din domeniul spatial. Este bine cunoscut faptul ca in conditii de gravitatie zero, organismul sufera o scadere a masei muscularae si a densitatii oaselor. Aceasta tehnologie a fost folosita pentru prima dată în reabilitarea astronauților, și apoi a fost adoptata de sportul profesionist rus pentru propriile scopuri si obiective.

Noua generație de dispozitive EMS (EMS-Electrical Muscle Stimulation) a fost dezvoltata de catre inginerii germani din anii ’90, raspandindu-se nu numai în sportul profesionist și reabilitare, dar, de asemenea, si în salile de fitness, infrumusețare sau așa-numitul ” well-aging (inbatranire frumoasa)”. Datorită timpului scurt de antrenament, rezultatelor rapide și efectul său exceptional de dezvoltare a dinamicii a vitezei si timpului de reactie, metoda de antrenament ce se bazează pe electrostimularea musculaturii întregului corp, a fost numita Fit&Go®.

Programul de antrenament Fit&Go®, practicat in studioul Fast Gym® este bazat pe principiul Electro-Stimularii Musculare(EMS-Electrical Muscle Stimulation) si va oferă o formă  pasivă de exerciții pentru tonifierea și modelarea musculaturii prin stimulare cu ajutorul impulsurilor electrice, care produc contractii musculare, simulând exercitiile fizice intr-un mod extrem de eficient. Prin acest program putem obtine rezultate uimitoare. Fiecare muschi este antrenat intr-o perioada scurta de timp mult mai intens si mai frecvent decat orice metoda de antrenament conventionala*. Acest tip de stimulare are rezultate remarcabile in pierderea în greutate, tonifierea pielii si a musculaturii si poate regla în mod eficient sistemul bio-electric, endocrin precum si accelerarea metabolismului.
Principiul Electro-Stimularii Musculare(EMS-Electrical Muscle Stimulation) se aplica în antrenamentul sportivilor de performanta, in diferite forme de terapie, in cadrul tratamentelor de înfrumusețare, fizioterapie, s.a. Acesta este folosit in mod deosebit pentru a reduce straturile adipoase, pentru tonifierea si întărirea musculaturii.

* În cazul unei sedinte de 20 minute pe saptamana !

  • Elimina grasimea.
  • Intareste musculatura.
  • Tonifica pielea intregului corp.
  • Elimina stresul.
Votul tău pentru FastGym:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (votează)
Se încarcă...

Contact

Cartier Dumbravita, Strada Barcelona nr. 1
Telefon: 0256220810, 0741118390

office@fastgym.ro
www.fastgym.ro
FastGym pe facebook
Coordonate what3words: dressy.vows.reserve