DanceTM – Scoala de dans din Timisoara

Cu o experienta totala de peste 70 de ani (experienta tuturor antrenorilor – adunata) in ceea ce inseamna dansul sportiv si comunicarea cu copiii, DanceTM este pasiune. Este dans si miscare. Este o comunitate stransa si foarte deschisa provocarilor noi. DanceTM va invita pe toti sa vizitati sala noastra de dans din Timisoara, de pe strada Cuvin (colt cu Pestalozzi). Prima ora este intotdeauna gratuita! Suntem siguri ca o sa va placa la noi si ca o sa ne revedem!

Despre DanceTM.

Probabil, unii dintre voi se intreaba „ce” si mai ales „cine este DanceTM?”. Pe buna dreptate, intrebarile sunt normale si legitime. Asa ca, vom incerca sa raspundem in primul rand la „ce” iar dupa aceea, la „cine”.

Ce este DanceTM?

DanceTM este o viziune noua, vesela a doua cluburi de dans sportiv de prestigiu, din Timisoara.

Cine este DanceTM?

DanceTM este copilul nascut din pasiunea pentru dans si miscare a cluburilor de dans sportiv „Bolero” si „Dance Spirit”. DanceTM este Horia Preda, este Brigite Sargu, este Andra Pacurar, este Mike si toata gasca vesela, alaturi de care copii se simt atat de bine si unde vor sa se intoarca atunci cand totul va fi bine.

DanceTM este sala de pe strada Cuvin, nr 2 (colt cu Pestalozzi) dar cu o noua aura. DanceTM nu inseamna doar dans sportiv. Inseamna DANS, pur si simplu. Nu conteaza ca stii sa dansezi sau nu, conteaza sa vrei sa faci miscare! Atat timp cat vrei sa faci miscare, noi iti garantam si distractia! Totul in cea mai deplina siguranta!

Pe scurt? Dansam in Timisoara, deci DanceTM!

Votul tău pentru DanceTM – Scoala de dans din Timisoara:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Se încarcă...

Contact