Friends Arena

Baza sportiva Friends Arena, situata in Timisoara, Str. Lacului, nr. 1, a luat nastere in 2007 si se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor de toate varstele din toate domeniile de activitate: domni si doamne de varsta a treia care doresc sa-si mentina tonusul si starea de bine, domni si doamne care isi petrec cea mai mare parte a zilei in birou, tineri care doresc sa isi modeleze frumos corpul.

Centrul dispune de o sala de culturism si fitness cu aparate performante de ultima generatie, teren sintetic de fotbal cu nocturna si tribuna de 200 locuri, teren de tenis cu piciorul, sauna si masaj. Sala de fitness, vestiarele, dusurile, terenul de fotbal si tot ceea ce tine de Friends Arena se caracterizeaza ca fiind spatios, luminos si cu bun gust.

Cu ajutorul instructorului nostru de culturism si fitness cu o vasta experienta in domeniu, Friends Arena ofera servicii de cea mai buna calitate clientilor sai. Antrenorul elaboreaza programe individuale in functie de necesitatile fiecaruia, recomanda folosirea suplimentelor nutritive potrivite fiecarui organism, indruma clientii in utilizarea corecta a aparatelor, elaboreaza programe de antrenament pentru orice nivel: incepator, mediu, avansat si performant.

Iar dupa toate acestea, daca ati obosit, va recomandam sa va relaxati la o sedinta de masaj.

Votul tău pentru Friends Arena:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (votează)
Se încarcă...

Contact

Str. Lacului nr. 1 (Dâmboviţa – Aurora)
Telefon: 0256224645, 0743070608

Luni - Vineri 07:00 - 01:00
Sâmbătă - Duminică 10:00 - 22:00

office@friendsarena.ro
www.friendsarena.ro
Friends Arena pe facebook
Coordonate what3words: chemistry.litters.impose