Despre

Fitness Timisoara – cel mai optimizat portal dedicat exclusiv salilor de fitness si aerobic, instructorilor si antrenorilor din Timisoara

Cauti o sala de fitness in Timisoara?

Ai ajuns unde trebuie – aici gasesti cea mai completa baza de date cu locatiile de fitness si cu instructorii din Timisoara.
Cel mai compatibil site dedicat sportului este conceput pentru o utilizare optima atat pe PC, cat si pe smartphone (iPhone, Android).

Esti din Bucuresti sau din orice alta parte, vizitezi Timisoara si cauti o locatie unde sa faci miscare?

Intra pe www.fitnesstimisoara.ro de pe smartphone si cauta o sala de fitness sau aerobic aproape de tine si poti vedea ce distanta ai de strabatut pe jos sau cu masina si cat timp iti ia sa ajungi acolo.

Ai de ales dintr-o lista mare de locatii unde se face zumba, pilates, aerokicking, aquagym, arte martiale, bodyart, bodybuilding, bodypump, cardio aerobic, culturism, cursuri inot, dance aerobic, dans modern, dansuri orientale, gimnastica gravide, gym ball, k1, kangoo, karate copii, kickboxing, kinetoterapie, kyokushin-kai, masaj, mma, muay thai, polo, pride, rebound, sauna, solar, step aerobic, step dance, step fit, step tone, super jump, tae bo, ufc, yoga.

Poti folosi si functionalitatea in mod Fullscreen pentru a folosi la maxim ecranul calculatorului sau al telefonului mobil.

Numerele de telefon de pe site sunt direct apelabile printr-o simpla apasare de pe un smartphone.

Inscrierea se face gratuit atat pentru locatii, cat si pentru instructorii sportivi.