Descopera Timisoara, Treasurehunt pe biciclete sau alergare

Duminica, 7 Mai 2017 – Parcarea Iulius Mall

1) DESPRE CONCURS
Această competiție sportivă este menită să-i ajute pe Timișoreni si nu numai, să își cunoască mai bine orașul în care locuiesc, să facă mișcare și să folosească bicicleta în scop turistic, sportiv, recreațional și ca mijloc de deplasare mai sănătos și mai curat.
Scopul nostru este de a promova și de a cunoaște orașul prin evidențierea atracțiilor turistice ale Timișoarei, de a încuraja cetățenii să utilizeze bicicleta și de a promova sportul în masă.
Numarul de echipe ce se pot inscrie este limitat la 300.
Evenimentul este un concurs pe echipe, echipa castigatoare fiind cea care acumuleaza cele mai multe puncte in cele 3 ore de concurs .
In urma constituirii fondului de premiere din aportul taxei de inscriere, sumele de bani ramase vor fii folosite de catre ONG-ul oraganizator in sustinerea proiectului de sprijinire a copiilor sub 18 ani, fara posibilitati financiare sau proveniti din medii faliliale cu probleme, in participarea la activitati sportive si pregatirea lor obtinerea de performate in sport.
Astfel va invitam a va inscrie si a ne sustine pe langa proiectul de adunare a celor 2% si prin adunarea de fonduri prin acest concurs.

2) ORARUL DE DESFASURARE
1 Aprilie – 4 Mai au loc inscrierile online, taxa de participant este de 10 lei – completand acest formular :
>>>> FORMULAR INSCRIERE CONCURS <<<< In ziua de concurs 7 Mai echipele de biciclisti si alergatori se pot inscrie incepand cu ora 08.30 si pana la ora 10, taxa de participant este de 20 lei in ziua de concurs, in acesta zi se mai pot inscrie doar 100 de echipe. numarul este limitat si definititv. Dupa inscrierea echipelor, la ora 10.00 se va da statul concursului. Echipele au la dispozitie fix 3 ore pentru a cauta cele 30 puncte de comori + cele 5 bonus cu valoare dubla. Orice echipa sosita dupa cele 3 ore de la start este decalificata. Premierea va avea loc in jurul orei 14, dupa numararea punctelor si verificarea timpilor de concurs. Vor fii 2 puncte de inscriere, unul unde isi vor ridica pachetele de inscriere cei ce s-au inscris online si unul unde se vor inscrie concurentii in ziua de eveniment. Plata inscrierilor se va face pe loc in ziua de concurs. 3) ECHIPA, TRASEUL SI TIMPUL DE CONCURS Este formata din baieti si fete Are in componenta 3 membri Are la dispozitie 3 ore timp de concurs pentru predarea hartilor, timp ce incepe sa curga de la momentul startului, pentru a gasi si aduna cele 30 comori si 5 puncte bonus (puncte de control de pe harta) Trebuie sa ajunga in format complet la punctul de verificare pentru a dobandi credite (1 punct de control marcat de echipa = 1 credit ( comoara)) Respecta regulamentul de concurs Traseul este pe tot cuprinsul Municipiului Timisoara, inclusiv zonele marginase ale acestuia ; La fiecare punct de arbitraj (comoara) este cate un arbitru care asteapta fiecare echipa pentru a-i aplica stampila unica de verificare Din motive de egalitate in avantaje, hartile si punctele cu comori vor ramane SECRETE pana la STARTUL competitiei ; Orice echipa sosita peste timpul de 3 ore este descalificata. Urmariti ultimele noutati pe www.cupacetatilor.ro