De ce FastGym?

Metoda electrostimularii musculare este rezultatul indelungilor cercetari ale savantilor si specialistilor rusi din domeniul spatial. Este bine cunoscut faptul ca in conditii de gravitatie zero, organismul sufera o scadere a masei muscularae si a densitatii oaselor. Aceasta tehnologie a fost folosita pentru prima dată în reabilitarea astronauților, și apoi a fost adoptata de sportul profesionist rus pentru propriile scopuri si obiective.

Noua generație de dispozitive EMS (EMS-Electrical Muscle Stimulation) a fost dezvoltata de catre inginerii germani din anii ’90, raspandindu-se nu numai în sportul profesionist și reabilitare, dar, de asemenea, si în salile de fitness, infrumusețare sau așa-numitul ” well-aging (inbatranire frumoasa)”. Datorită timpului scurt de antrenament, rezultatelor rapide și efectul său exceptional de dezvoltare a dinamicii a vitezei si timpului de reactie, metoda de antrenament ce se bazează pe electrostimularea musculaturii întregului corp, a fost numita Fit&Go®.

Programul de antrenament Fit&Go®, practicat in studioul Fast Gym® este bazat pe principiul Electro-Stimularii Musculare(EMS-Electrical Muscle Stimulation) si va oferă o formă  pasivă de exerciții pentru tonifierea și modelarea musculaturii prin stimulare cu ajutorul impulsurilor electrice, care produc contractii musculare, simulând exercitiile fizice intr-un mod extrem de eficient. Prin acest program putem obtine rezultate uimitoare. Fiecare muschi este antrenat intr-o perioada scurta de timp mult mai intens si mai frecvent decat orice metoda de antrenament conventionala*. Acest tip de stimulare are rezultate remarcabile in pierderea în greutate, tonifierea pielii si a musculaturii si poate regla în mod eficient sistemul bio-electric, endocrin precum si accelerarea metabolismului.
Principiul Electro-Stimularii Musculare(EMS-Electrical Muscle Stimulation) se aplica în antrenamentul sportivilor de performanta, in diferite forme de terapie, in cadrul tratamentelor de înfrumusețare, fizioterapie, s.a. Acesta este folosit in mod deosebit pentru a reduce straturile adipoase, pentru tonifierea si întărirea musculaturii.

* În cazul unei sedinte de 20 minute pe saptamana !

  • Elimina grasimea.
  • Intareste musculatura.
  • Tonifica pielea intregului corp.
  • Elimina stresul.
Votul tău pentru FastGym:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (votează)
Se încarcă...

Contact

Cartier Dumbravita, Strada Barcelona nr. 1
Telefon: 0256220810, 0741118390

office@fastgym.ro
www.fastgym.ro
FastGym pe facebook
Coordonate what3words: dressy.vows.reserve