Tonik Gym

Sala de bodybuilding, fitness si aerobic cu 800 de mp amenajati cu aparatura premium care iti ofera posibilitatea antrenarii fiecarei grupe musculare in parte. Instructori specializati care concep programe personalizate de antrenament si nutritie. Sala aerobic 120 mp instalatie separata de sunet, instalatie recirculare aer, oglinzi. Sauna care te ajuta sa ai un metabolism bun, sa elimini sarea si toxinele din organism si alunga orice urma de oboseala. Bar sportiv cu suplimente proteice pentru arderea grasimilor, bauturi racoritoare si energizante.

Exercitiul fizic si o alimentatie echilibrata echivaleaza cu starea de bine si frumusetea, de aceea am creat Tonik Gym pentru toate varstele, pentru amatori si profesionisti. Aici gasesti tot ce ai nevoie, indiferent care sunt obiectivele tale: slabire, crestere in masa musculara, performanta sportiva sau doar relaxare. Mai mult decat un club de fitness, Tonik Gym este un loc de socializare si buna dispozitie.

Pe voi, cei care vreti sa traiti sanatos si sa aveti un corp de invidiat, va invitam sa vedeti atmosfera, spatiul generos pe care l-am creat si aparatura premium cu care am dotat sala.

Votul tău pentru Tonik Gym:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (votează)
Se încarcă...

Contact

Str. Bucovinei nr. 49
Telefon: 0725669892

Luni - Sâmbătă 07:00 - 24:00
Duminică 15:00 - 24:00

tonikgym@yahoo.com
Tonik Gym pe facebook
Coordonate what3words: typhoon.singles.boot