Vlad Cvasa

De profesie ghid montan și instructor de fitness, născut și crescut la poalele Munților Retezat, încă din copilărie am avut o uimitoare atracție către natură, astfel, cu timpul, activitățile în aer liber au început să ocupe un rol important în viața mea. Am început să studiez și să practic diferite forme de mișcare (speologie, alpinism, scufundări etc.) care să mă ajute să explorez cât mai amănunțit împrejurimile.
De-a lungul vremii, din multitudinea de situații la care m-am expus, am acumulat cunoștințe pe care îmi doresc să le aplic și să le transmit mai departe.
Activitățile practicate m-au împins la extreme, am învățat pe propria piele despre limitele și capacitățile corpului uman.
Tipurile de antrenamente pe care le promovez își au rădăcina din toate experiențele precedente și au o mare aplicabilitate în multe alte sporturi (cățărat, alergare, schi etc.).
Exercițiile fizice pe care le propun, dezvoltă și îmbunătățesc capacitatea de a găsi exact și corect mișcările cele mai adecvate situațiilor practice, capacitatea de combinare a mișcărilor, capacitatea de coordonare, anticipare și viteză de reacție, capacitatea de a înțelege, a discerne și a integra… mai exact inteligența motrică.
Dacă ce ai citit îți stârnește interesul sau măcar curiozitatea, te aștept cu drag să te alături.

Votul tău pentru Vlad Cvasa:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (votează)
Se încarcă...

Contact